Stenløse vandt SM-titlen

Besejrede Herlufsholm 5-3 efter straffesparkskonkurrence

Af
Ove Dyrstrøm

I lørdags mødtes de to vindere af de to Sjællandsserier under SBU til kampen om SM-titlen, da Herlufsholm havde besøg af Stenløse. Her trak gæsterne fra Stenløse det længste strå, da de efter straffesparkskonkurrence vandt med 5-3. Noget overraskende ikke mindst for Stenløse selv, idet de havde en række afbud til holdet, så de stillede op med to oldboys-spillere samt tre U19-spillere i truppen.
Det blev en 1.halvleg, hvor de to hold så hinanden ad. Herlufsholm spillede meget afventende og stod lang tilbage på banen. Chancer var der ikke mange af, Stenløses Dennis Jakobsen var tæt på, da han sendte bolden på overliggeren. Det gik bedre fem minutter efter pausen, hvor Mikkel Bruun bragte Herlufsholm foran 1-0, men ti minutter senere blev Jonas Suhr Petersen nedlagt i feltet, og så kunne Morten Edvold udligne til 1-1 på straffepark, et resultat der holdt kampen ud.
For at finde en vinder, så gik man direkte til straffesparkskonkurrence. Her snuppede Stenløses keeper Kasper Juhl Jensen hjemmeholdets to første spark, og da de kun scorede på et enkelt, så kunne Stenløses Søren Duus, Jonas Suhr Petersen, Morten Edvold og Jonas Kirchmann udnytte deres forsøg, så det endte med slutcifrene 5-3.
”Vi ydede en god præstation, alle spillere fightede hele kampen igennem, og vi stod godt på banen, så jeg syntes sejren var fortjent”, sagde Stenløses træner Michael Bo Nielsen efter kampen.
SM-finale, Sjællandsserien: Herlufsholm – Stenløse 3-5 efter straffesparkskonkurrence. Ordinær kamp 1-1 (0-0). 1-0 Mikkel Bruun (50), 1-1 Morten Edvold (60).

Publiceret 19 June 2016 22:00

SENESTE TV