Blå-gule ambitioner:

Ølstykke FC vil rykke op igen

Målsætningen er endnu en oprykning for Ølstykke FC, og det kræver bedre form hos spillerne, lyder det fra træner Michael Hansen

Af
Ove Dyrstrøm

Ølstykke FC's bedste mandskab har fået to oprykningerne på bare et år, men det får ikke træner Michael Hansen til at skrue ned for ambitionerne, idet målsætningen er endnu oprykning i indeværende sæson som slutter efter forårsturneringen. Holdet i Serie 1 ligger i øjeblikket på 6.pladsen med 19 point, men i den tætte top er der kun tre point op til Herstedøster på 1.pladsen, og det er til at hente.
”Vi smed desværre nogle point til i starten af efteråret på grund af den korte opstart efter sommerferien, men også fordi at vi lige skulle etableres i serie 1 efter oprykningen, og jeg tror ikke, at vi nåede at komme i ordentlig form. Det kan vi heldigvis komme nu i den noget længere vinterpause. Så nu er planen, at vi skal have opbygget formen ordentligt. Endvidere skal vi have styrket vores defensiv, så vi ikke skal score 3-4 mål i hver kamp, og endelig ser vi gerne, at vi får skærpet konkurrencen på pladserne, så spillerne stepper et niveau op”, fortæller Michael Hansen.
Opfordringen med at komme i bedre form har nogle af spillerne taget til sig, da de har lavet en lille løbeklub, så de ikke stod helt på bar bund, når det går løs med træningen i denne uge.
”Det var spillernes egen ide, da jeg havde varslet øget træning, hvis de mødte op helt ude af form efter julepausen. Så nu går det løs med træningen hver tirsdag og torsdag kl.17.30 for 1.holdet, og skulle der komme nye ansigter forbi, så er de velkomne”, siger ØFC-træneren, hvis hold spiller deres første træningskamp d. 4. februar.
Michael Hansen kunne i lørdags byde velkommen til årets første samling i klubhuset, hvor ca. 50 damer og herrer var mødt op til spisning, da forberedelserne til den nye sæson blev fremlagt. ØFC's bedste damer kunne her melde ud, at de satser på en Top 3 placering, måske ikke utænkeligt, idet de netop har fået tilgang af en tidl. 1.divisionsspiller.

Publiceret 23 January 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV