Holder fast i toppen:

HØJ-damer slog TMS Ringsted

Løb fra gæsterne efter stærkt forsvarsspil i 2.halvleg

Af
Ove Dyrstrøm

Hvis HØJ's damer fortsat skulle hænge på i toppen i 3.division, så var kravet er sejr i lørdagens hjemmekamp mod TMS Ringsted, der inden kampen lå med 15 point – samme antal som HØJ – det lykkedes også, da de efter en stærk 2.halvleg løb gæsterne over ende og sejrede med slutcifrene 31-23.
TMS kom ellers hurtigt foran efter en lidt famlende start fra hjemmeholdet, men så fik keeper Maria Louise Pedersen gang i redningerne, og Sofie Rølle fik stjålet et par bolde i TMS-angreb, så HØJ med et par kontrascoringer kom foran 4-2. Føringen blev udbygget, da søster Julie Rølle midt i halvlegen med sit tredje mål øgede til 9-6, men de lukkede TMS tilbage i kampen efter et par dumme boldtab, så der blev udlignet til 9-9. Det var især TMS enmandshær Patricia Szölösi, der voldte forsvaret besvær, den ungarske spiller med en fortid i storklubben Györ og Champion League-kampe på sit cv scorede således 13 gange for TMS. Hun lavede også halvlegens sidste mål, men HØJ kunne gå til pausen med 15-14 på måltavlen.
Efter pausen fik HØJ-forsvaret lukket godt af, og det begyndte at blive mærkbart for TMS, at de kun havde en enkelt udskifter med på bænken. De fulgte nogenlunde med det første kvarter ved stillingen 22-19, men med fem scoringer på stribe til 27-19 lukkede HØJ kampen, godt ført an af fysisk stærke Julie Rølle og rutinerede Mette Eriksen med sine snu afleveringer, så endte det med en sikker sejr på 31-23. Træner Susanne Møller Andersen var forståeligt godt tilfreds efter kampen.
”Vi fik sat spillet rigtigt op i 2.halvleg, i stedet for at blive kyst af deres tacklinger. Jeg syntes nu også vi havde styr på dem før pausen, det var kun et spørgsmål om tilpasninger. En dejlig kamp, hvor søstrene Rølle viste strålende fight sammen med Mette Eriksen, giv dem bolden så er det jo tre dødspiloter vi har”, smilte HØJ-træneren.
Med sejren ligger HØJ på 3.pladsen med 17 point efter Rødovre med 25 point og Holbæk med 18 point. Allerede tirsdag aften kl.20.00 spiller HØJ hjemme mod Himmelev, samt på lørdag kl.13.00, ligeledes hjemme i Ølstykkehallen, Hvor AG Håndbold kommer på besøg.
3.division. Damer: HØJ – TMS Ringsted 31-23 (15-14). HØJ: Julie Rølle 9, Amalie Thomsen Nielsen 5, Sofie Rølle 4, Mette Eriksen 3, Line Dam 2, Louise Herslev Hjorth 2, Christine Eckberg 2, Monica Rimkjær 1, Charina Kjeldsen 1, Maria Krøyer 1, Emilie Lorentzen 1. Udvisninger: HØJ 0, TMS 3.

Publiceret 29 January 2017 13:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV