Nyt tiltag fra Egedal Kommune:

App skal gøre det lettere at leve sundt

Ny app fra Egedal Kommune skal gøre det nemmere at leve sundt og dyrke sport

Det skal være lettere at leve sundt i Egedal.
Sådan lyder ambitionen i Sund Egedal-kampagnen #HvadGørDu? En ny app tager kampagnen på ordet, og gør det lettere at bruge kommunens mange idrætsfaciliteter.
App'en hedder WannaSport og med ganske få klik på mobilen, kan man finde, booke og betale for en badmintonbane eller en fodboldbane i det lokale idrætsanlæg. Man kan også finde og invitere andre, der deler ens interesse for sport.
Egedal Kommune og WannaSport har indtil videre aftalt en forsøgsperiode på tre måneder, og der har allerede i opstarten af projektet været de første bookinger. Der er altså meget, der tyder på, at der blandt borgerne er en stor efterspørgsel på at få adgang til de kommunale idrætsfaciliteter, skriver Egedal Kommune i en pressemeddelelse.
“WannaSport app'en går hånd i hånd med vores sundhedspolitik. Det er præcis sådanne tiltag vores byråd ønskede med den nye politik; et bookingsystem der giver dig overblik over mulighederne for at dyrke sport lige dér, hvor du er. Vi håber, at så mange som muligt vil prøve den nye app, så de første tre måneder kan gøre den til et hit,” siger fungerende formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup.

Publiceret 08 February 2017 00:00

SENESTE TV