Sport i Lokalavisen

Klubber inviteres til selv at bidrage til sportsdækning

Det er på mange måder nye tider i medielandskabet. Også på de lokale ugeaviser.
Ét af de områder, hvor det kan mærkes, er på sportsområdet.
Lokalavisens mangeårige, allestedsnærværende sportsmedarbejder Ove Dyrstrøm havde sidste arbejdsdag med udgangen af februar. Og det får betydning for måden, sporten fremover dækkes på i Lokalavisen.
Hvor lokalsporten tidligere kunne læses med stor interesse onsdag, når avisen dumpede ind ad brevsprækken, er de fleste, der interesserer sig for bestemte sportsklubbers resultater, takket være Facebook og klubbernes egne hjemmesider stort set omgående opdateret om, hvordan det er gået yndlingsholdet.
Vi vil på Lokalavisen fortsat gerne være stedet, hvor man på tryk og især på nettet også kan læse om de andre lokale klubber.
Derfor vil vi meget gerne invitere klubberne til, når de alligevel laver opdateringer og referater på deres hjemmesider, også at sende tekst og billeder til henholdsvis redaktion.egedal@lokalavisen.dk og redaktion@frederikssund.dk - så sørger vi for offentliggørelse.
Når sommeren går på hæld er hensigten, at nøglepersoner i en række klubber og foreninger får adgang til selv at lægge artikler og billeder direkte på Lokalavisens hjemmeside, når et nyt IT-system og en ny hjemmeside rulles ud.

Publiceret 09 March 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV