Utrygge borgere inviteret til krisemøde:

Mens fortsætter børnelokkere ufortrødent deres tilnærmelser

 
Mandag den 13. marts har Midt- og Vestsjællands Politi og Roskilde Kommune inviteret borgerne i Jyllingeområdet til møde om de mange forskellige børnelokker-hændelser, der de seneste måneder har rystet den lille nordsjællandske by nord for Roskilde.
Men mens de utrygge forældre går og venter på mødet med politiet, kommunen og skolerne i området, fortsætter ukendte gerningsmænd tilsyneladende deres tilnærmelser mod børn i byen.
I sidste uge antastede en mand en 11-årig pige på vej hjem fra skole ad Nordmarksvej med ordene: "Kan du så stoppe. Jeg vil bare tale med dig."

LÆS HELE HISTORIEN HER: Udenlandsk mand jagtede 11-årig: "Kan du så stoppe. Jeg vil bare tale med dig."

Og mandag i denne uge blev endnu et barn forsøgt lokket, skriver sn.dk.

Da drengen kom til Østtoften i Jyllinge Nordmark, blev han mødt af en lyshåret mand på 40-45 år i en grålig bil, som spurgte, om han var sulten og ville med ind i bilen og have noget mad. Et spørgsmål som kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, kalder for "løjerligt, når det kommer fra en fremmed."
Drengen er elev på Jyllinge Skole. Han var på vej hjem fra badminton, da han blev antastet. Episoden blev anmeldt klokken 18.10 af drengens forældre.

Den kommende mandags borgermøde og det skærpede fokus fra myndighedernes side ser tilsyneladende ud til at prelle af på gerningsmændene, som ufortrødent fortsætter deres henvendelser.
Hvis du har oplysninger i sagerne så kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 09 March 2017 15:17

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV