Jyllinge Boxing Team går målrettet efter flere frivillige i et nyt projekt

Frivillige er foreningslivets byggesten, men de kommer ikke bare af sig selv. Det har Jyllinge Boxing Team indset, derfor er foreningen nu med i et nyt projekt sammen med DGI og Spar Nord Fonden.

jyllinge Projektet ’Stærk i forening’ er et tilbud til idrætsforeninger om at komme op i et højere gear og flytte foreningen gennem et længere udviklingsforløb.

Struktureret forløb

Hver forening får både tilknyttet sin egen DGI konsulent i 14 timer, og tre netværksmøder á fire timers varighed ledet af en erfaren foreningskonsulent. Tidsmæssigt strækker forløbet sig fra det første netværksmøde til det tredje netværksmøde over ca. seks måneder. “Alle undersøgelser og erfaringer viser, at et langt forløb, hvor der er tid til at arbejde i dybden med emnerne, skaber udvikling. Vi ved også, at foreningsudvikling i netværk gør det nemmere at holde sig til et afgrænset fokus og emne. Det betyder, at foreningerne kan arbejde indenfor samme ramme, få glæde af at sparre med hinanden og samtidig have plads til den enkelte forenings særlig behov”, siger Marianne Høyer, der er projektleder i DGI Midt- og Vestsjælland.

Flere frivillige

Jyllinge Boxing Team er en bokseklub med 40 år på bagen. Klubben håber på at få endnu flere frivillige involveret ved at være med i Stærk i forening. “Vi har mange dygtige frivillige, men vi vil gerne blive endnu bedre ved at ruske lidt op i det hele. Vi tror på, at vi kan blive en større, bedre og mere harmonisk klub, hvis vi gør det til en del af vores DNA. Vi skal huske på, at vi er fælles om at løfte opgaverne i klubben”, siger Bo Bøgeskov, der er formand i klubben. Om projektet Stærk i forening er et samarbejde mellem Spar Nord Fonden og DGI om at give 36 foreninger muligheden for at udvikle sig. Projektet kører i to forløb. Det første forløb har fem foreninger fra det midt- og vestsjællandske med: 5 Tårns motion, Hashøj IF, Jyllinge Boxing, Karlsunde tri og Allindelille IF. Der er ansøgningsfrist til det næste forløb med plads til seks nye DGI-medlemsforeninger den 23. maj 2017 på www.dgi.dk/staerkiforening

Publiceret 17 March 2017 11:55

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV