Politijagt i Egedal:

16-årig bilist på flugt

En bil med høj fart kørte fredag aften fra en motorcykelbetjent på Måløvvej i Ganløse. Den bare 16-årige bilist, som undervejs satte to passagerer af, blev dog stoppet kort efter på Ringbakken

Af
Kenneth Tanzer

En bil uden begge nummerplader blev fredag aften cirka kl. 18.55 spottet af en motorcykelbetjent på Måløvvej i Ganløse.
Men selvom betjenten kørte efter bilen og tændte udrykningssignalet, så fik det ikke bilens 16-årige fører til at standse køretøjet.
“Kort efter holdt bilen ind til siden på Måløvvej, hvor to personer løb fra stedet. Derefter kørte bilen med høj fart ind i rundkørslen ved Toppevadvej, men cirka kl. 19.03 fik motorcykelbetjenten bragt bilen til standsning på Ringbakken,” siger Camilla Priegel, faglig koordinator hos Nordsjællands Politi.
Den 16-årige bilist, som kommer fra Stenløse, blev anholdt på stedet og sigtet for at køre uden kørekort. Derudover blev han sigtet for at køre i en bil, som hverken er forsikret eller indregistreret.
“Vi valgte at kontakte hans mor, inden han blev løsladt,” siger Camilla Priegel.

Publiceret 20 March 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....