Der var blomster og store smil hos Lars Hendrichsen, da han i Cirkusbygningen modtog håndværker-prisen.

Der var blomster og store smil hos Lars Hendrichsen, da han i Cirkusbygningen modtog håndværker-prisen.

Til tops:

Ølstykke-gulvmand løber igen med fornem pris

For tredje gang på fire år snupper Lars Hendrichsen fra Ølstykke-firmaet Flex Gulvservice prisen som “Årets Gulvmand”

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Hvis Lars Hendrichsen køber kage og siger “super godt gået” til sine ansatte hos Flex Gulvservice, så er det helt på sin plads.
For tredje gang på bare fire år snupper Ølstykke-firmaet nemlig prisen og hæderen som “Årets Gulvmand 2017”.
“Det er fuldstændig vanvittigt. At vinde sådan en pris én eller to gange er virkelig flot, men at snuppe den for tredje gang er helt uvirkeligt. Jeg er meget stolt og glad,” siger Lars Hendrichsen efter det store show i Cirkusbygningen i København, hvor årets bedste håndværkere skulle kåres ud fra 17 kategorier.
Lars Hendrichsen vandt i 2014 titlen for første gang. Året efter gentog han bedriften, og sidste år blev det “kun” til en andenplads, men han havde ingen forventninger om at vende tilbage på sejrsskamlen.
“Der er så mange dygtige og kvalificerede gulvfirmaer i Danmark, som bare leverer varen, så jeg har ikke ejerskab over den titel. Feltet har igen i år været skarpt, og derfor sætter jeg utrolig stor pris på kåringen. Det er et skulderklap og en anerkendelse, som har stor betydning,” siger Lars Hendrichsen til Lokalavisen.
Hvilke døre åbner de her kåringer for dit firma?
“Jamen, det er egentlig meget enkelt. Hver gang vi løber med prisen i Cirkusbygningen, så kommer vi på landkortet for noget positivt. Det skaffer kunder og giver os et løft hele vejen rundt.”
Flex Gulvservice så dagens lys for tolv år siden, og i dag ligger firmaet i Bygmarken 3 i Ølstykke, hvor Lars Hendrichsen råder over syv ansatte.
“Vi er blevet en god og fasttømret enhed, som går meget op i kvalitet. Vi stiller store krav til hinanden, og det nok én af årsagerne til vores nuværende succes,” siger Lars Hendrichsen om firmaet, som sliber og renoverer gamle gulve, ligesom man også lægger nye gulve.
Også Sternberg VVS & Gasteknik A/S på Frydensbergvej 20 i Stenløse løb med en pris ved showet i København.Firmaet modtog prisen som “Årets VVS'er”.

Og her er den så - beviset på, at man er årets gulvmand.

Og her er den så - beviset på, at man er årets gulvmand.

Publiceret 07 April 2017 00:00