I morgen:

Mød musikalske børn og unge i Egedal

På Musikkens Dag i Egedal er der program både formiddag og aften

Har man lyst til at opleve en hel dag fuld af musik og til at møde andre musikinteresserede, så mød op på Musikkens Dag 19. april, hvor eleverne fra Distriktsskole Ganløse og Distriktsskole Ølstykke samt Egedal Musikskole inviterer indenfor.
Dagen består af to dele – et stort formiddagsarrangement i Maglehøjhallen og et aftenarrangement i Egedal Musikskole i Stenløse Kulturhus.
I formiddagsarrangement fra kl. 9-13.00 vil de ca. 325 instrumentklasseelever og musikprofilklasseelever fra folkeskolerne møde hinanden igennem musikken, stemmen og instrumenter i Maglehøjhallen på Maglehøjskolen. Børne vil synge og spille på slagtøj, ukuleler, basuner, tværfløjter, blokfløjter og violiner.
Musikken er skrevet og arrangeret af komponisten Jakob Høgsbro, der også vil lede orkestret på selve dagen. Et lærerorkester vil akkompagnere børnene. 1. og 2. klassetrin deltager i formiddagsarrangementet. NB! Der er begrænsede publikumspladser. De er gratis, men skal bestilles på Billetto.dk fra 5. april kl. 10.00. Max to billetter pr. bestilling.

Mere musik

Om aftenen kl. 17-20.00 fortsætter Musikkens Dag i Stenløse Kulturhus. Her vil man kunne møde musikskolens lærere, administration og elever samt få et indblik i en del af musikmiljøerne i Egedal. Aftenarrangementet er åbent for alle, og der kan købes msd og drikke fra støtteforeninger, man kan prøve instrumenter og se en film fra formiddagsarrangementet.
De forskellige orkestre vil øve og man bl.a. vil kunne se guitarudstilling, guitarorkester, steel drums (olietønder), marimbaer, cajons, elektronisk musik, sangere, teaterkoncertband, jazzband, kammerorkester, symfoniorkester, harmonieorkester, billedskole, sangworkshop, familierytmik, børnekor, fløjter, klaver/keyboard, orkesterøvning, lærerorkester, poptrio, blæserlaboratorium og lydlaboratorium.

Publiceret 18 April 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV