Det var her ved pakkeboksen tæt på Stenløse Station, at den 19-årige mand blev udsat for et knivstikkeri onsdag aften. Foto: KT

Det var her ved pakkeboksen tæt på Stenløse Station, at den 19-årige mand blev udsat for et knivstikkeri onsdag aften. Foto: KT

Kniv-overfald ved stationen:

19-årig blev stukket i låret

Nordsjællands Politi er på jagt efter tre personer, som menes at stå bag et knivstikkeri onsdag aften ved pakkeboksen tæt på Stenløse Station

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

En 19-årig mand fra Frederikssund blev onsdag aften kl. 21.02 stukket i låret med en kniv ved pakkeboksen tæt på Stenløse Station.
Det oplyser Nordsjællands Politi i Frederikssund overfor Lokalavisen Egedal.
“Der er tale om et groft overfald, så vi skal finde gerningsmændene bag det her,” siger Henrik Laugesen, efterforskningskoordinator hos Nordsjællands Politi.
Han oplyser, at et vidne har forklaret, hvordan han og to venner befandt sig ved pakkeboksen, da en bil stoppede på parkeringspladsen.
“Vidnet har fortalt, at i bilen sad tre mænd af sydlandsk udseende. Den ene steg efterfølgende ud af bilen og bad vidnet og hans venner om at forlade stedet. Fra afstand kunne vidnet og vennerne se en anden bil ankomme til pakkeboksen. I bilen var den 19-årige mand, som kort efter blev stukket i låret med en kniv - tæt ved pakkeboksen. Vidnet så ikke selve overfaldet, men han kunne se de tre sydlandske mænd løbe fra stedet og køre væk i deres bil. Derefter så vidnet den 19-årige mand komme haltende med beskeden om, at han var blevet stukket ned,” siger Henrik Laugesen, som oplyser, at offeret blev hentet af en ambulance.
“Ifølge vores oplysninger, så er han ikke kommet alvorligt til skade,” siger han.
Senere på aftenen, nærmere betegnet kl. 21.50, fandt politiet en efterladt mørkegrøn Mazda i krydset Byvej og Græse Strandvej i Frederikssund. Bilen formodes at være den bil, som gerningsmændene kørte væk i fra Stenløse.

Fandt bil i Frederikssund

“Vi er ikke 100 procent sikre, men bilen er identisk med beskrivelsen af bilen fra Stenløse. Desuden er den parkeret på en mærkelig måde, så vi formoder, at bilen har en tilknytning til overfaldet,” siger Henrik Laugesen.
Han understreger, at politiet er i fuld gang med efterforskningen, som skal bringe dem på sporet af gerningsmændene.
“Vi har snakket med offeret, og så mangler vi stadig at afhøre nogle vidner. Der foreligger desværre ikke noget video fra området ved pakkeboksen, men vidnet har givet et brugbart signalement af den ene af de tre mænd,” siger Henrik Laugesen og fortsætter:
“Der er tale om en mand, cirka 190 centimeter høj, almindelig til kraftig af bygning og med skægstubbe. Han var iført en hue, sorte bukser og en jakke med en hætte. Det er vores formodning, at han førte kniven.”
Kender I motivet bag dette knivstikkeri?
“Nej, det gør vi ikke på nuværende tidspunkt. Vi ved ikke, hvorfor den unge mand skulle overfaldes.”

Publiceret 21 April 2017 00:00

SENESTE TV