Væddemål:

Nøgen mand tog S-toget

Af
Af Birgitte Masson

Passagererne i linje C-toget mod Frederikssund torsdag eftermiddag har enten gjort store øjne, eller slet og ret kigget væk. For dagen før Store Bededag fik politiet klokken 17.25 en anmeldelse om, at en nøgen mand sad i S-toget ved Stenløse Station på vej mod Frederikssund.
Og ganske rigtigt. Ordensmagten mødte en mand svarende til signalementet, da toget rullede ind på Frederikssund Station.
Det viste sig, at manden, som er 55 år og fra Skibby, som en del af et væddemål skulle være afklædt i toget.
Men den slags udfordringer kan ende med at blive en dyr fornøjelse. I dette tilfælde kostede det manden en bøde på 1000 kroner. Politiet sørgede derudover for, at manden iførte sig sit tøj, inden han fortsatte sin videre færd. Det oplyser Erik Andersen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.
 

Publiceret 15 May 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....