Indbrudtyv kastede jord og madvarer på gulvet

En lejlighed i Stougården i Gundsømagle blev nærmest splittet ad under et indbrud

Af
Kenneth Tanzer

Den indbrudstyv, som i tidsrummet fra søndag til tirsdag begik indbrud mod en lejlighed i Stougården i Gundsømagle, fik i den grad efterladt et tydeligt og ubehageligt aftryk.
Således kan Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde oplyse, at indholdet fra skuffer, skabe og reoler var blevet smidt på gulvet i hele lejligheden, ligesom emhætten var revet ned fra loftet og efterladt på køkkenbordet.
“Vi så også jord og diverse madvarer, som bare var kastet ud på gulvet,” lyder det fra politiets døgnrapport.
Gerningsmanden, der i øvrigt bliver beskrevet som mand, cirka tyve år, dansk af udseende og iført en blå kort jakke med lynlås, skaffede sig adgang til lejligheden ved at smadre ruden i en have/terrassedør, så der var fri adgang til dørhåndtaget.
“Forurettede manglede stadig at få overblik over skaderne, så på nuværende tidspunkt vides det ikke, hvad der er blevet stjålet,” skriver politiet.

Publiceret 18 May 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....