Tricktyv stjal taske fra 82-årig mand

Af
Af Birgitte Masson

Turen til Netto i Egedalcentret tog en noget anden drejning end forventet for en 82-årig mand fra Stenløse. For i tidsrummet mellem klokken 12.00 og 12.30 havde en tricktyv set sit snit til at stjæle mandens lille, sorte herretaske, som lå i indkøbsvognen.
I tasken lå en lille beige tegnebog indeholdende forskellige kort. Et af disse, nemlig et Eurocard nåede tyven efterfølgende at hæve 2.100 kroner fra. Politiet vil nu se forretningens videoovervågning igennem, i håb om at kunne få et signalement af geringsmanden.

Publiceret 18 May 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....