Ny præst i Stenløse:

Jeg har verdens bedste job

Stine-Helene Riedel glæder sig til at slå rødder som ny sognepræst i Stenløse og Veksø, hvor hun indsættes sidst i juni - først i Stenløse, og så i Veksø

Kirkegængere i Stenløse og Veksø kan snart sige goddag og velkommen til en ny sognepræst.
Søndag den 25. juni kl. 10.00 bliver Stine-Helene Riedel nemlig indsat som ny præst i Stenløse Kirke, og kl. 11.30 er der indsættelse i Veksø Kirke med efterfølgende reception og brunch i Veksø sognehus.
“Det er et stort privilegium a blive ny sognepræst i Stenløse-Veksø. Jeg glæder mig rigtig meget til at slå rødder i området, ligesom jeg glæder mig til at arbejde sammen med de øvrige præster Eskil Simmelsgaard Dickmeiss, Jes Henrik Høck og Marlene Evensen. Derudover ser jeg frem til at møde alle de ansatte og frivillige omkring kirkerne,” siger Stine-Helene Riedel.
Hun har været præst i syv år, hvor hun har været rundt omkring i mange af folkekirkens kringelkroge som vikar. Nu er hun klar til udfordringen i Stenløse-Veksø.
“Jeg elsker at være præst. Det er uden tvivl verdens bedste job. Hvor ellers får man æren af at følge mennesker igennem livets største glæder og største sorger. Hvor har man ellers muligheden for at forkynde og fortælle om verdens bedste budskab Et budskab, der med al sin alvor og betydning trives bedst, når det krydres med god teologi, glimt i øjet og godt humør,” lyder det fra Stine-Helene Riedel.

Børnefamilie med stort B

Om kort tid flytter hun og manden Kim ind i præstegården i Veksø med deres snart 4-årige datter Anna Frida.
“Det glæder vi os rigtig meget til. Hjemme hos os er det lige nu mest livet som børnefamilie, der er i fokus. Når der så er tid til det, er det naturen, kulturen, maden og vigtigst af alt, samværet der er i fokus. Vi er gode til at gøre brug af de omkringlæggende naturrigdomme og legepladser. Derudover elsker vi at rejse ud og opleve den store verden sammen. Men lige nu er det mest det nære, der bliver brugt tid på, nemlig pandekager, en tur til Zoo, eller ud i naturen på jagt efter får og røde kinder,” siger den nye sognepræst i Stenløse-Veksø.

Publiceret 12 June 2017 05:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV