Tennisklub fejrede jubilæum med topkamp

40-årsdagen markeret med to af Danmarks bedste tennisspillere

Ledøje Smørum Tennisklub har haft besøg af Philip Ørnø og Mohamed Sabib, der er to af Danmarks bedste herrespillere. De kom, og var en del af fejringen af klubbens 40 års fødselsdag. Her spillede de to med klubbens juniorer, inden de gav en opvisningskamp til ære for de mange tilskuere, der var kommet.
Juniorspillerne var bolddrenge under opvisningskampen og efter den, havde de to tennisstjerner også tid til at spille med 14-årige Jeppe og Markus, som fik en kamp, de formentlig sent vil glemme, skriver Ledøje Smørum Tennisklub i en pressemeddelelse.

Fremgang

Ledøje-Smørum Tennisklub fejrer sit jubilæum med fremgang både på junior- og seniorsiden. Elitetræner Maurice Tillman, der tidligere i en årrække har været træner i Ledøje-Smørum Tennisklub og siden 2016 har været tilbage igen, beskriver årsagen til succesen således:
”Jeg synes, at klubben har gennemgået en kolossal udvikling indenfor de seneste par år. Ikke mindst grundet den kæmpemæssige indsats som ungdomstræner Frederik Hausner, forældrene og bestyrelsen gør. Det kan med al tydelighed både ses og mærkes på spillerne. Der er en fantastisk stemning både på og udenfor banerne. Det skyldes dels, at selve træningen er sjov, dels de mange sociale arrangementer, som klubben organiserer. Det skaber en fællesskabsfølelse blandt alle klubbens medlemmer,” siger Maurice Tillman.
Efter kampene holdt borgmester Karsten Søndergaard (V) tale. Han pointerede også, at klubben er i storform og er bemærket for de mange initiativer, den har for kommunens unge. Selv havde han været forbi, da der for nylig var pizza-tennis, et arrangement som ungdomstræner Frederik Hausner lavede i samarbejde med “Ung i Egedal”. Hele området omkring tennisbanerne og klubhuset havde vrimlet med forventningsfulde unge mennesker, fortalte borgmesteren. Foruden klubbens egne medlemmer deltog 58 af kommunens unge i arrangementet

Publiceret 13 June 2017 07:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV