Så er der kagekamp og klovneløb

I Jyllinge dyster kager om at blive de sjoveste og bedste, og i Stenløse løber masser klovne rundt for at samle penge ind

Af
Jesper Kappel

Jesper Kappel

Er du til kager, eller er du til løb med klovne? Begge dele kan du prøve her i weekenden.
Søndag 18. juni er der nemlig kagedyst i Jyllinge på Bygaden 28 kl. 14 i den gamle Brugs. Her kan alle, der har lyst til at tage “bage-boksehandskerne” på, komme med deres kager, som de har bagt derhjemme. Så er de med i kagedysten om tre priser. Det er priser for Jyllinges flotteste, sjoveste eller mest mærkelige kage. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage, og man skal ikke tilmelde sig - man kommer bare. Præmierne er skænket af forretninger rundt om i Jyllinge. Alle, der har lyst til “bare” at se på, er mere end velkomne. Man skal huske at tage sin egen kop, tallerken og gaffel med, så man kan smage kagerne og få en kop kaffe.
Løb med klovnene
I Egedal er der klovneløb for 3. gang. Det bliver afholdt på søndag på Bækkegårds Plads 2. Løbet starter kl. 13, og der er indtjekning fra kl. 12.15.
Klovneløbet er et familieløb med en rute på 2,9 kilometer, hvor alle, som kan kravle, gå, rulle eller løbe kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og så samtidig støtte et godt formål. Pengene, man får ind på løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne. Prisen for at deltage er 60 kroner. Af dem går 48 kr. direkte til foreningen - resten går til afholdelsen af løbet.
Du kan tilmelde dig på www.hospitalsklovne.dk . Derudover er der mere information på løbets facebookside.

Publiceret 16 June 2017 06:30

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV