Smørum-virksomhed i finalen om cykelpris

DGS Denmark er med i konkurrencen om Cykelpendlerprisen

Opvarmet cykelparkering, cykelmekaniker, ladestation til elcyklen og gode brusefaciliteter. Mange virksomheder i hovedstadsregionen lægger sig i selen for at motivere medarbejderne til den daglige cykeltur til og fra arbejdet. Nu står en af dem for at vinde Cyklistforbundet og Supercykelstiernes Cykelpendlerprisen 2017, herblandt virksomheden DGS Denmark, som holder til i Smørum.

Livskvalitet og sundhed

“Det giver mening for alle at få flere op på cyklen. At cykle hver dag gør en stor forskel for den enkeltes livskvalitet og sundhed, og det giver bedre bymiljø og mindre trængsel. Det er dejligt at se, at så mange mennesker og virksomheder i hovedstadsregionen har bakket op om 'Vi cykler til arbejde 2017'”, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam, i en pressemeddelelse.
Over 37.000 mennesker fra regionens virksomheder deltog i år i kampagnen. Sammen cyklede de i alt 6.423.395 km. Medarbejdere på i alt 40 virksomheder har nomineret deres arbejdsplads til prisen.
Cykelpendlerprisen går til en virksomhed i hovedstadsregionen, der ikke bare deltog i kampagnen, men som også ifølge egne medarbejdere gør en indsats resten af året for at motivere medarbejderne til at cykle til arbejde resten af året.

Kontorcykel på højkant

Ti virksomheder er gået videre til finalen: Zoologisk Have, Sundheds- og omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, DGS Denmark, Ikano Bank, Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, Nordea Group IT, EKJ Rådgivende Ingeniører, Man Diesel & Turbo, Leo Pharma og Fødevarestyrelsen.
Vinderen udvælges af en jury bestående af Carina Christensen, direktør i ITD, Jens Mandrup, formand for miljø- og trafikudvalget i Region Hovedstaden og Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet.
Prisen overrækkes på den vindende virksomhed 23. juni. Med prisen følger en fælles kontorcykel – model Kildemoes Urban Squire.srj

Publiceret 16 June 2017 08:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV