Se billlederne:

Kulturen bredte sig både ude og inde

Egedal Musikfestival og Kulturhusdagen skabte tilsammen en hektisk lørdag

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

At shoppe, mens musikken spiller, er der sådan set ikke noget nyt i. Hvis man altså tænker på den muzak, der kan klimpre ud af højttalerne, mens indkøbsvognen kører rundt mellem kølediskene.
Men den musikalske ledsagelse til shoppingen var dog af en noget anden kaliber i Egedal Centret lørdag formiddag og middag.
Der var nemlig Egedal Musikfestival for sjette gang, og det betød levende musik fra hele tre scener i centret på én gang. Elever fra Musikskolen leverede sang og klassisk, jazz, pop, rock og mange andre inciterende rytmer i alle afskygninger.
Dirigent, arrangør og trompetsolist Jan Glæsel var årets gæstesolist, og han slog takten an overfor et engageret og dedikeret orkester.

Første Kulturhusdag

Som noget nyt i år flød festen sammen med den første udgave af Kulturhusdagen.
Her kunne man trække indenfor i Stenløse Kulturhus, og nyde ikke bare musik, men kultur i mange forskellige slags farver.
Her viste de frivillige brugere af huset hvad de arbejder med i foreningerne. Der kunne danses salsa, byttes bøger, graves i Egedals historie, laves kunst og spilles spil, og i den nye café i kælderen i Kulturhuset blev der budt på spændende, arabisk mad og livemusik.
For bare at nævne nogle få af et væld af aktiviteter.

I kælderen under Stenløse Kulturhus kunne man blandt andet smage spændende, arabiske retter.

I kælderen under Stenløse Kulturhus kunne man blandt andet smage spændende, arabiske retter.

Publiceret 19 June 2017 10:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV