Nu skal holdet sættes til seniorrådet

Valget til Egedal Seniorråd står for døren, og i den forbindelse bliver der afviklet tre valgmøder i Ølstykke, Stenløse og Smørum

I oktober 2017 er der valg til Seniorrådet i Egedal.
Valget afholdes som brevafstemning og valgbreve vil blive udsendt med posten senest i uge 40. Ønsker man at stemme, skal kuverten med ens stemmeseddel være modtaget i Egedal kommune senest 20. oktober 2017. Alle personer med fast bopæl i Egedal, og som er fyldt 60 år senest 1. oktober 2017 har valgret og er valgbare til Seniorrådet.
Vil man være kandidat til Seniorrådsvalget skal man udfylde og indsende en kandidatopstillingsblanket senest 25. august 2017 kl. 12.00. Forud for Seniorrådsvalget afholdes tre valgmøder. Her har man mulighed for at få mere at vide om Seniorrådet og rådets arbejde, som repræsenterer mere end 10.000 ældre borgere i Egedal Kommune.

Møder til august

Det første valgmøde finder sted mandag 21. august fra kl. 15.00 til 16.00 på Ølstykke Bibliotek (salen). Det næste valgmøde er dagen efter, tirsdag 22. august fra kl. 15.00 til 16.00 i kulturhuset i Stenløse. Det sidste valgmøde er onsdag 23. august fra kl. 15.00 til 16.00 i kulturhuset i Smørum.

Publiceret 10 July 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....