Computer, kontanter og smykker snuppet fra villa

En villa på Havrevej i Jyllinge har haft uønsket besøg

Ukendte gerningsmænd har i perioden fra fredag til mandag begået indbrud mod en villa på Havrevej i Jyllinge.
Gerningsmændene skaffede sig adgang til stedet ved at bryde et sydvendt vindue op, og derefter gik de ellers i gang med at tømme bopælen for værdier.
“Der er stjålet diverse smykker, kontanter i form af Euro og Dollar, en Apple-Ipod, en bærbar computer af mærket Lenovo samt en nøgle til hoveddøren,” skriver Midt- og Vestsjælland i deres døgnrapport.

Publiceret 12 July 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....