Tigger skabte utryghed i Egedal Centret

Af
Af Birgitte Masson

En 61-årig mand fra Rumænien skabte utryghed og uro i den ellers så fredelige sommerstemning ved Egedal Centret torsdag formiddag.
I løbet af kort tid fik Nordsjællands Politi nemlig flere henvendelser fra borgere, der følte sig utrygge over den 61-årige mand, som i følge anmelderne tiggede og råbte ad folk.
Da politiet kom derud, var han gået over mod det gamle rådhus, hvor hans utryghedsskabende adfærd fortsatte. Politiet bad ham om at forlade stedet, hvilket han gjorde, og de gjorde dermed ikke mere ved sagen.

Publiceret 14 July 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....