Læserbrev:

Jyllinges DNA

Af Ole Sørensen, Jupitervej 15, 4040 Jyllinge

Er der ikke nogen som kunne tænke sig at stille op på Rådhuspladsen og bede folk skrive under på at Jyllingeborgere skal have en god udsigt?
Den underskriftsindsamling vil sikkert nemt kunne slå de 2500 som fortalerne for den kondemmede bygning, Bygade 28, har indsamlet.
Hvis de 2500 mere eller mindre tvivlsomme underskrifter skal tælle, hvoraf en stor del formodentlig slet ikke bor i Jyllinge, kan underskrifter indsamlet på Rådhuspladsen vel være ligeså god?
Det er dog med stor overraskelse at vi åbenbart har fået en DNA-ekspert, som åbenbart er dykket ned i de Jyllingske katakomber fra 1962! Det kan jo være han har kravlet rundt og snuset til fundamenter, som mig bekendt, er det eneste der tilbage af den oprindelig bygning.
Hvad angår den økonomiske side forstår jeg ikke helt sammenhængen... mig bekendt mener LA at borgernes penge er bedst i borgernes lommer? Så hvorfor skal vi skatteborgere smide penge ud på et underskudsprojekt? Eller mener LA's kandidat at de 2500 som har skrevet under vil stå for finansieringen og driften?.
Måske skulle de forskellige byrådskandidater hellere beskæftige sig med digeprojektet, som har haft store konsekvenser for mange familier i Jyllinge Nordmark, i stedet for noget så latterligt som en bygning der fuldstændig mister interessen, når Jyllinge hallen står færdig til efteråret.

Publiceret 14 July 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....