Indbrudsbølge ramte Egedal i weekenden

Hele ni indbrud blev fra fredag til søndag begået mod villaer i Egedal kommune

Af
Af Jakob Markert

Det er måske en god ide at holde et ekstra godt øje med din bolig i øjeblikket. I løbet af weekenden blev der nemlig indberettet hele ni indbrud til Nordsjællands politi - foretaget i Smørum, Ølstykke og Stenløse.
“Indbruddene rammer forskellige byer i bølger. I denne weekend har flere byer i Egedal været hårdt ramt,” fortæller faglig koordinator ved Nordsjællands politi, Camilla Priegel.
Værst gik det til ved Stråmoseparken i Stenløse, hvor der natten mellem fredag og lørdag blev foretaget hele tre indbrud i villaer. I alle tilfælde brød tyven ind igennem et soveværelsesvindue, hvorefter villaerne blev gennemrodet. Fra to af stederne blev der stjålet sølvtøj og smykker, mens der i den sidste villa formodentlig ikke blev stjålet noget. Ligeledes i Stenløse blev der søndag klokken 1.40 meldt om et indbrud igennem en havedør i en villa på Frøkær. Her meldes der umiddelbart heller ikke om nogle stjålne koster.
I Ølstykke blev der i weekenden foretaget tre indbrud på henholdsvis Granatvej, Freesiavej og Dronning Ingrids vej, Indbruddet på Freesiavej fandt sted i tidsrummet mellem torsdag kl. 15.00 og søndag kl. 11.00, og tyven kom ind ved at bryde et badeværelsesvindue op. Her lykkedes det både at stjæle børnepas, højtalere, computer, kontanter, smykker samt 5-10 kilo frossent økologisk oksekød.
Helt så meget fik tyven ikke med ved indbruddene på Granatvej og Dronning Ingrids vej. På Dronning Ingrids vej kom tyven ind ved at brække et stuevindue op med et koben og fik fingre i nogle smykker og kontanter, mens der på Granatvej ikke umiddelbart meldes om noget stjålet.

Også Smørum ramt

Selvom Smørum slap med færre indbrud end Ølstykke og Stenløse, blev der stadig meldt om to til Nordsjællands politi. Det ene fandt sted natten mellem fredag og lørdag i en villa på Præstetoften. Tyven kom ind igennem en opbrudt teressedør og stjal smykker, kontanter samt en bærbar computer.
Det andet indbrud blev anmeldt lørdag kl. 14.30 og fandt sted i en villa på Klokkertoften. Her havde tyven forsøgt at komme ind via flere forskellige veje, men knuste i sidste ende hul i teressedøren med en sten. Villaen var efterfølgende blevet kraftigt gennemrodet.

Publiceret 07 August 2017 00:00

SENESTE TV