Tyven stjal kaffebønner fra villa

Flere villaer i Gundsømagle har haft uønsket besøg i løbet af weekenden

I tidsrummet fra fredag kl. 12.00 til søndag kl. 9.00 blev der begået indbrud mod en villa på Ørnebjergvej i Gundsømagle.
Gerningsmændene kom ind i huset ved at bryde et vindue op til dagligstuen, hvorefter der blev stjålet otte poser kaffebønner, et Christina Watches-ur, hvidguld samt euro.
Indbruddet på Ørnebjergvej er langtfra det eneste weekend-indbrud i Gundsømagle. Således kan Midt- og Vestsjællands Politi melde om yderligere fire indbrud i landsbyen.
På Barnekæret i Gundsømagle slog tyvene til mod en villa i tidsrummet fra den 28. juli til søndag den 6. august kl. 8.00. Fra stedet blev der stjålet kontanter.
Også på Stendyssevej har der været uønsket besøg fra lørdag kl. 18.30 til søndag kl. 10.28. Her blev der stjålet smykker, oplyser politiet.
Endnu en villa på Ørnebjergvej i Gundsømagle blev udsat for indbrud fra søndag kl. 00.30 til kl. 12.00. Her blev en sydvendt terrassedør brudt op, hvorefter gerningsmændene trængte ind i huset. Det er ukendt, hvad der blev stjålet fra stedet.

Publiceret 07 August 2017 00:00

SENESTE TV