Ventetiden er forbi:

Spar åbner næste lørdag i Ganløse

Der tændes op i grillen og bydes på flere smagsprøver, når Spar på næste lørdag slår dørene op til sin nye butik på Østergade i Ganløse

En 665 kvadratmeter ny og stor Spar-dagligvarebutik åbner lørdag den 26. august i Ganløse i det tidligere Kiwi-lokale.
Butikken, der vil rumme en bred pallette af fødevarer lige fra lokale råvarer til faste og lave priser på dagligvarer. Derudover vil fokus ligge på nærværende betjening og god service med kunden i centrum.
Købmanden i den nye Spar-butik bliver 46-årige Charlotte Due Olsen, der som 18-årig startede hos den lokale købmand i Værløse. Siden da er det blevet til 28 år i branchen, hvor hun blandt andet har fungeret som kasseleder, servicechef og butikschef. Senest har Charlotte Due Olsen bestået Dagrofas købmandsuddannelse, og ser nu frem til karrieren som selvstændig købmand i Ganløse.

Glæder mig til Ganløse

“Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang. Mine mange år i branchen har været en spændende rejse både fagligt og personligt, og den vil jeg nu bruge til at give borgerne i Ganløse en god, lokal dagligvarebutik, hvor kundeservicen er i top. I min butik vil kunderne altid kunne finde gode tilbud samtidig med, at de kan smage på vores varer og lade sig inspirere til madlavningen i hjemmet,” siger Charlotte Due Olsen.
Kædedirektør Niels Karstensen er glad for åbningen i Ganløse, da han har et indgående kendskab til lokalområdet.
“Jeg er vokset op herude og er den dag i dag stadig en del af lokalsamfundet i Egedal. Jeg kommer selvfølgelig selv til åbningen og klipper snoren til butikken,” siger Niels Karstensen.
På åbningsdagen lørdag 26. august kl. 9.00 tænder Spar op i grillen og serverer også lidt til ganen i form af smagsprøver på vine. Der vil selvfølgelig også være børnevenlig mad og drikke til de mindste beboere i Ganløse.

Publiceret 18 August 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV