Trods børne-kritik:

Egedal Kommune har ikke fejlet

“Egedal Kommune tager de her børn seriøst ved at indgå samarbejdet med os,” siger Signe Flindt fra Behandlingsskolerne

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Det er ingen hemmelighed, at Egedal Kommune ved flere lejligheder har fået kritik for ikke at tage hånd om de lokale børn, der med særlige behov som eksempelvis ADHD eller autisme har svært ved at trives og fungere i et almindeligt folkeskole-tilbud.
Men Signe Flindt, videnschef på Behandlingsskolerne og projektleder for det nye skoletilbud i Stenløse, er langtfra enig i kritikken.
“Jeg mener ikke, at Egedal Kommune har fejlet på området. Tværtimod viser de stor handlekraft,” siger Signe Flindt, inden hun underbygger sin udtalelse.
“De tog børnene og deres forældre seriøst, da de i sin tid visiterede dem til vores skole i Vanløse, og nu viser de dobbelt handlekraft ved at få rykket børnenes skolegang hjem til nærmiljøet. Det viser, at de her børn og deres forældre bliver prioriteret,” siger Signe Flindt til Lokalavisen Egedal.

En foregangskommune

Hun går endda skridtet videre betegner Egedal som en foregangskommune.
“De viser vejen gennem dette samarbejde. Jeg kan og vil naturligvis ikke kommentere på kommunens sagsbehandlingsforløb for de berørte familier, men jeg ser kommunen som en part, der tager hånd om børnene,” siger Signe Flindt.

Publiceret 14 September 2017 05:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV