Læserbrev:

Hvad nu Egedal?

Af Keld Stenlien, gruppeformand for Venstre i Egedal Kommune

Budget 2018 og frem viser en økonomi i ubalance, der bruges for mange penge i forhold til indtægterne.
Jeg har som medlem af Planudvalget og Økonomiudvalget gennem snart 4 år fået et unikt indblik i Egedals situation.
Nu er der valg den 21. november – det betyder nye muligheder. Jeg vil kæmpe for en ny dagsorden for økonomien i Egedal. Vi skal arbejde med mere langsigtede løsninger.
Især vores kommunale bygningsmasse er en klods om benet på Egedals økonomi. Egedal bruger alt for mange penge på kvadratmetre, som er nedslidte og udnyttes for dårligt. Jeg vil gerne arbejde med et nyt begreb: EGEDALMODELLEN.
Sælg de gamle bygninger og byg nye energirigtige smarte kvadratmetre. Vi skal vurdere kritisk, om der er besparelser på salg af gamle bygninger, evt. til nedrivning. Det kan give plads til nye boliger, især i by- midterne. Nye bygninger kan holdes i drift med meget lavere omkostninger.
Modellen er afprøvet med det nye Sundhedscenter, som er sammenbygget med Rådhuset. I budget 2018 er der afsat penge til en vurdering af netop mulighederne for en udbredelse af EGEDALMODELLEN.
Jeg vil meget gerne følge og effektuere denne mulighed i det kommende byråd. En stemme på Keld Stenlien 21 november sikrer, der sker noget på området.

Publiceret 05 October 2017 06:15

SENESTE TV