Læserbrev:

Mindre boliger til Ganløse/Slagslunde

Af Ulrik John Nielsen, Mosevej 16, Ganløse, kandidat for Venstre i Egedal

Der er brug for en del mindre boliger til alle de ældre og enlige, der gerne vil blive boende i Ganløse og Slagslunde, men hvor husene er ved at være for store og haverne uoverskuelige at passe.
Hvis vi bygger nye, mindre huse til ældre og enlige, får vi store huse til unge børne-familier, nye skatteborgere til kommunen og børn til vores institutioner og skoler og liv i de små byer – udvikling og ikke afvikling.
Jeg ved godt, at der er direktiver fra Christiansborg om at bygge i stationsnære områ-der, men borgerne i Ganløse, Slagslunde, Søsum og Knardrup ønsker ikke at bo i de stationsnære områder. De har jo bosat sig her, fordi de holder af disse områder og den charme, de mindre byer har, og ikke fordi de ligger i nærheden af en station, men må-ske netop fordi, der ikke ligger en station.
Ved udvikling af de små bysamfund vil vi også styrke de butikker og de erhverv, der er der, samt at skolerne i Ganløse og Slagslunde vil blive sparet for hele tiden at være lukningstruet.
Da jeg var barn, var der 4 klassetrin i alle årgange på Ganløse skole og 2 årgange i Slagslunde – der var liv. Vi har brug for nytænkning og udvikling i vores minder byer, og ikke kun i de større byer.
Egedal er en kommune med mange bysamfund. Vi skal og må styrke dem alle. Jeg brænder for de mindre bysamfund i kommunen.
Kære politikere, vi skal turde at tænke langsigtet. Lad os igen få de mindre byer på kommunekortet.

Publiceret 06 October 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV