Rødt-grønt valgforbund i Roskilde

Tre partier er blevet enige om at gå sammen i et valgforbund op til kommunalvalget

Partierne Socialdemokratiet, Enhedslisten og Alternativet er blevet enige om at gå sammen i et valgforbund op til kommunalvalget d. 21. november 2017. Partierne er enige om at støtte borgmester, Joy Mogensen (S), og om at arbejde for en social, økonomisk og miljømæssig balanceret udvikling i kommunen.
“Jeg synes, at dette valgforbund slår den helt rigtige samarbejdstone an ved klart at signalere, at vi går efter en konstituering, der rummer alle valgte partier. Det er en rigtig god måde at påbegynde en ny byrådsperiode ved, at alle inviteres ind i den gode demokratiske samtale,” udtaler Joy Mogensen.
Hos de to andre partier hersker der også tilfredshed med valgforbundet, hvor man hos både Enhedslisten og alternativet især kan se samarbejdsmuligheder omkring en bæredygtig udvikling.
“Vi oplever, at vi med de to andre partier deler nogle fælles sigtelinjer om bæredygtig udvikling både for vores natur og klima og med hensyn til social bæredygtighed,” vurderer Henrik Stougaard fra Enhedslisten.

Publiceret 10 October 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV