Ny kandidat hos Radikale i Egedal

Helle Anna Elisabeth vil styrke Radikale Egedals engagement i børn og unge

Med et mangeårigt engagement i børn, gennem bl.a. Forældrenes Landsforening og igangværende videreuddannelse i politik og administration, er Helle Anna Elisabeth Nielsen nu byrådskandidat til at understøtte den Radikale politik og styrke Radikale Egedals engagement i børn og unge.
Det skriver Radikale Venstre i en pressemeddelelse.
”Radikale Egedal har arbejdet dedikeret på børneområdet gennem de sidste to valgperioder, så det var et helt naturligt valg for mig at tilslutte mig deres arbejde nu og bidrage til at sikre en langsigtet og ordentlig børnepolitk i Egedal – det vil jeg kæmpe for hvis vælgerne giver mig lov,” siger Helle Anna Elisabeth Nielsen.
Helle har en erhvervsbaggrund inden for psykologi og kommunikation. Som mor til tre børn på henholdsvis 16, 11 og 9 er der gode lokale erfaringer at trække på ved siden af det nationale arbejde i FOLA. Arbejdet med at sikre børn en god start og et godt forløb i daginstitution og siden skole udspringer af hendes indsigt i bl.a. udviklingspsykologi.

Tidlig indsats betaler sig

”Tidlig indsats betaler sig – det véd vi – alligevel skraber Egedal bunden i tværkommunale opgørelser, i forhold til antal pædagoger til vores børn. Og det er på trods af det er en børnerig kommune og at det også er tilflytning af borgere, der skal sikre vores skattegrundlag. Jeg vil arbejde på at få bragt normeringerne på dagtilbudsområdet op og gøre vores skoler attraktive, så borgere har lyst til at flytte hertil og bruge vores skoler og børnehaver – kommunale såvel som private, siger Helle Anna Elisabeth Nielsen. ”Jeg ser gerne en kulturændring på rådhuset og en helt ny måde at inddrage os borgere på i fremtiden end vi har været vant til” fortsætter hun.

Publiceret 11 October 2017 06:00

SENESTE TV