Læserbrev:

Mennesker først og mere optimisme

Af Niels Lindhardt Johansen,
byrådsmedlem for de
Konservative i Egedal Kommune

Så skete det igen. I Exometrics spørgeskemaundersøgelse om vindere og tabere i kampen om borgerne får Egedal Kommune en plads som nummer 94 af alle 98 kommuner mht. borgernes generelle tilfredshed med at bo i kommunen.
Særligt lavt ligger kommunen, når det gælder kulturudbud, og institutioner og skoler. Andre undersøgelser på erhvervsområdet har vist en lignende bundplacering.
Nu må der ske fornyelse og nye måder at gøre tingene på. Vi må have optimismen tilbage i Egedal.
Hvordan gør vi det? Det gør vi ved at sætte mennesket først og ved at lytte til, hvad borgerne reelt ønsker sig. Give friheden tilbage til institutioner og skoler.
Undgå de evindelige trusler om at lukke skoler og biblioteker, at sælge Græstedgård og lignende. Skabe tryghed for fremtiden fremfor unødvendig usikkerhed. Nytænke, hvordan vi prioriterer og bruger skatteindtægterne på borgerne og ikke på kostbare brandingkampagner. Værne om værdifulde kerneværdier.
Det nye budget er et skridt i den rigtige retning med bedre normeringer i daginstitutionerne, midler til særligt udsatte grupper, trafiksikkerhed, en bedre erhvervsservice mm. Desværre fik kulturbudgettet ikke et nødvendigt løft. Det er der tydeligvis behov for, viser undersøgelsen.
De Konservative vil gerne vise vejen til en ny optimisme og gøre Egedal til borgernes kommune!

Publiceret 01 November 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV