Læserbrev:

Sikkerheden skal op og hastigheden ned

Af Ulrik John Nielsen, kandidat for Venstre i Egedal

Der skal og må gøres noget ved trafikken specielt i de mindre byer.
De sidste uger er der skrevet en del på mange medier om trafikken, specielt i de mindre byer.
I dette års budget er der for 2018/2019 afsat 1.8 millioner til trafiksikkerhed. Det er en start, men det er alt for lidt. Hastigheden skal sættes ned. Det kan kun gå for langsomt med at komme i gang med det.
Der kan f.eks. etableres effektive vejbump ved indfaldsveje og de veje, der går tværs igennem de mindre byer. Det er gjort meget effektivt i Lynge og andre steder.
Slagslunde, Ganløse, Veksø, Søsum og Smørum. Jeg ved, at mange lokale engagere-de borgere fra disse bysamfund har prøvet at komme igennem med trafikproblema-tikken uden synderligt held. Egedal Kommune skal høre og tage disse mange borgere seriøst.
Også borgerne i Smørum, der bor tæt på tværvejen, kæmper for at blive hørt. Staten og vejdirektoratet lovede 80 km. Nu er der 90 km. Der mangler støjnedsættende for-anstaltninger og konstruktive løsninger.
For mange borgere, der bor rundt om i kommunen, er det et spørgsmål om livskvali-tet, at der gøres noget ved støjen og trafiksikkerheden. Det nye byråd kunne nedsætte en hurtigt arbejdende arbejdsgruppe, der involverede kommunens borgere til at komme med forslag til nogle fornuftige løsninger.

Publiceret 04 November 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV