Børne-kokke fejrede 40 år

SuperBrugsen i Smørum lod børn dyste i madlavning

600 var inviteret.
Men da det store madslag skulle stå, var det kun 11 udvalgt til at stå i køkkenet, da SuperBrugsen i Smørum markerede sit 40 års jubilæum med en kokkedyst for børn fra 5., 6. og 7. klasserne på de lokale skoler.
Der blev ud fra alle tilmeldingerne udvalgt 6 enkelt personer/ grupper som skulle dyste i skolekøkkenet på Balsmoseskolen, hvor borgmester Karsten Søndergaard, brugsuddeler Søren Rasmussen samt kok på Restaurant Eagle Jesper Volkdal.
Ingen præfabrikerede vare var tilladt. Alt - selv pastaen er lavet fra bunden - og børnene viste i løbet af dagen både højt humør og niveau.
Der var følgende grupper:
Linnea og Sarah som lavede: Sushi
Amalie, Benedicte og Sofie som lavede: hjemmelavet pasta med kødboller og tomat/mozzarella salat
Amalie og Jonathan som lavede: Wok ret med karry og grøntsager
Sophia som lavede: Æggecupcake med forårsløg, bacon, purløg
Jacob og Magnus som lavede: Hjemmelavet pitabrød, med skyr/hvidløgs dressing og krydret kyllingefilet
Tobias som lavede: Sojamarineret laks med salat
Vinderne blev Amalie og Jonathans Wok-ret.

Publiceret 07 November 2017 11:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV