Simon Emil Ammitzbøll kommer også til Egedal

Økonomi og indenrigsministeren holder et oplæg i Ledøje Forsamlingshus

Landets ministre er rundt i hele landet op til kommunalvalget, og for økonomi og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll bliver det også til en tur til Ledøje.
Søndag den 12. november fra kl. 12.00-13.00 aflægger Simon Emil nemlig besøg i Ledøje, nærmere bestemt i Ledøje Forsamlingshus på Øbakkevej 6.
Der bliver oplæg og debat om emnerne “Danmark uden for de større byer” og “Egedal Kommunes økonomi”.
”For LA er det vigtig, at også de mange mindre byer i Egedal Kommune bliver hørt, hvorfor vi har valgt at arrangere en uformel vælgerkomsammen i Ledøje Forsamlingshus,” lyder det fra Liberal Alliance i en pressemeddelelse.
Alle er velkomne til arrangementet, hvor LA Egedals kandidater naturligvis også vil være til stede - blandt andet Ledøjes eneste kandidat Steffen Sjørslev, som stiller op for LA i Egedal som nr. 2 på listen. Steffen er 20 år, studerer økonomi på Københavns Universitet, og er LA's bud på et reelt generationsskifte i det kommende byråd.
“Som vælger får man her en unik mulighed for at komme i direkte dialog med Danmarks økonomi og indenrigsminister, så vi håber rigtig mange kigger forbi,” fortæller LA Egedals formand Tommy Højegaard.
Bliver der tid til det, vil det også være muligt at hilse på Simon Emil i Smørum Centret efter besøget i Ledøje.

Publiceret 08 November 2017 06:00

SENESTE TV