Brændt biograf solgt:

Nye ejere vil bygge boliger

Den nedbrændte biograf i Stenløse skal rives ned, så der kan bygges boliger på grunden, lyder det fra stedets nye ejer

Af
Henrik Gregersen

Der skal være boliger på dén grund, hvor Stenløse Bio hidtil har haft hjemme. Men hvor mange boliger og i hvilken udformning er fortsat uklart.
Det oplyser bestyrelsesformand i Nørgaard Skødt Ejendomme ApS, Christian Nørgaard Kjeldsen, til Lokalavisen Egedal.
Via selskabet NSE GV23 ApS har ejendomsselskabet i oktober overtaget brandtomten, der igennem de seneste år har stået faldefærdig hen på én af de mest synlige adresser i Stenløse.
“Vores hensigt er at bygge boliger. Men vi har først for nyligt overtaget stedet, og vi er på det helt spæde niveau i forhold til en dialog med forvaltningen om, hvad der kan lade sig gøre indenfor lokalplanens rammer. Vi er faktisk først nu i gang med at indhente tilbud på nedrivning af biografen,” siger Christian Nørgaard Kjeldsen.
Ifølge ham skal den nylige indhegning af stedet ikke tages som udtryk for, at byggeriet er lige om hjørnet:

Spæde start

“Som sagt er vi i den helt spæde start i dialogen med kommunen. Hegnet skal alene ses som udtryk for, at der er nedstyrtningsfare på stedet, og at der derfor er udstedt et påbud om, at der sættes hegn op. Det har vi naturligvis efterkommet. Men der sættes ikke noget i gang hverken på den her side af årsskiftet eller i begyndelsen af det nye år,” siger han til Lokalavisen.

Publiceret 10 November 2017 10:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....