Toftehøjskolen fejrede 50-års jubilæum

Dagen bød først på tryllekunst for skolens elever, mens der om eftermiddagen var reception

Af
Af Jakob Markert

“Tillykke,” råber tryllekunstneren Robert Mark fra scenen ned til de mange elever, der forventningsfulde sidder på gulvet i Toftehøjskolens hal. Eleverne svarede tryllekunstneren tilbage i kor: “Tillykke.”
Der var da også god grund til at lykønske hinanden på Toftehøjskolen fredag. Her fejrede skolen nemlig sin 50-års fødselsdag. Inden den mere officielle del af fejring med reception om eftermiddagen, skulle skolens elever også mærke, at det var en speciel dag. Det var netop derfor, at tryllekunstneren var blevet inviteret til at vise sit show.
“Børnene har også glædet sig meget til dagen, og man kan da se på dem, at de synes showet var sjovt,” siger afdelingsleder på skolen Berit Jakobsen.
Eleverne har også allesammen skrevet fødselsdagskort til skolen, og et par af dem blev senere på dagen læst højt.
På den måde kunne både børn og voksne tage del i fejringen af jubilaren, og alle fik på hver deres måde mulighed for at sige tillykke til Toftehøjskolen.

Eleverne fulgte koncentreret med i Robert Marks tryllerier.

Eleverne fulgte koncentreret med i Robert Marks tryllerier.

Flere af eleverne fik også lov til at komme med op på scenen og være med i en trylletrick.

Flere af eleverne fik også lov til at komme med op på scenen og være med i en trylletrick.

Tryllekunstner Robert Mark svinger med tryllestaven.

Tryllekunstner Robert Mark svinger med tryllestaven.

Publiceret 11 November 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....