Læserbrev:

Egedals fremtid

Af
Preben Just Petersen

Rytterbakken 20

Ølstykke:

Det er et kæmpe plus, og fantastisk for en kommune, at borgerne i Egedal, har så mange faciliteter til fritidsaktiviteter. Vi borgere også de ældre, som der bliver mange flere af de næste år, har stor glæde af de tilbud som Egedal og de mange foreninger kan tilbyde.
Det store udbud af udendørs og indendørs faciliteter er med til at borgerne får en god livskvalitet.
På en af kommunens hjemmeside står der.
Vores målsætning er, at favne bredt og have spændende tilbud til hver enkelt borger. Samtidig ønsker vi, at skabe rammerne for nye relationer og fællesskaber, der binder kommunens borgere sammen.
Egedal kommune har i mange år haft et byråd, med en Venstre Borgmester, altså må det være Venstres politik, der ligger til grund for målsætningen.
Gruppeformanden for venstre Keld Stenlien Hansen skriver i et læserbrev, Egedal bruger alt for mange penge på kvadratmetre, som er nedslidte og udnyttes for dårligt. Sælg de gamle bygninger og byg nye energirigtige smarte kvadratmeter. Salg af gamle bygninger, der kan give plads til nye boliger. Det er et udplug af et længere brev, men jeg har kun 300 ord.
Stem derfor ikke på venstres Keld Stenlien Hansen til kommune valget, da hans synspunkter ikke stemmer overens med målsætningen.
Jeg har ros til partier, der fremkommer med deres politik inden valget, så vi vælgere, har noget at tage en beslutning ud fra. Konservative mener, det er fuldstændig galimatias, at sælge bygninger, som er med til at højne borgernes fritid/livskvalitet.
Socialdemokratiet vil bevare alle kommunens Kultur og samlingssteder.
Der er en god fremtid i Egedal, men hvorfor ødelægge noget, der fungerer og er helt unikt i vores kommune.
Vi som vælgere skal sætte os ind i, hvad de opstillede står for.


Publiceret 11 November 2017 09:46

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV