500 borgere til Venstre-fest i laden

Partiet bød søndag formiddag på et velbesøgt valg-arrangement i Keld Stenliens lade på Frederikssundsvej

Der var lagt op til noget af et arrangement, da Venstre i Egedal søndag formiddag bød alle borgere inden for i laden hos kandidat Keld Stenlien.
Med omkring 500 fremmødte over de 4 timer arrangementet varede gik snakken derud af.
Formålet var, at der skulle være mulighed for at møde alle 13 kandidater – i håbet om samtidig at kunne skabe en hyggelig dag for hele familien, hvor mor og far kunne få stillet skarpt på nogle af emnerne op til kommunalvalget, mens børn og barnlige sjæle havde mulighed for at sidde i en selvkørende traktor eller se en mobil-politistation inde fra, tegne overskæg på plakater og mange andre sjove indslag.
Hvis det ikke var nok, kunne man også gå om bord i grillpølser, pandekager, slush-ice, popcorn, flødeboller, varme drikke fra Kleines Cafe og meget andet.
Innovationsminister og medlem af Folketinget Sophie Løhde lagde også vejen forbi og fik hilst på.

Masser af debat

“Gæsterne deltog i debatter omkring prioritering af områder, hvor Egedal gør det godt, og hvor der skal sættes ind. Det gav en fremragende dialog – og emnerne var ikke overraskende meget forskellige – lige fra Værebro Å problematikken, til kæmpe ros for borgernes oplevelse af sundhedscentret, en vellykket integration af flygtninge, til et stærkt ønske om en forbedret folkeskole og mange andre relevante og vigtige temaer,” lyder det i en pressemeddelelse fra Venstre i Egedal.

Kandidat Keld Stenlien på talerstolen til arrangementet i sin egen lade.

Kandidat Keld Stenlien på talerstolen til arrangementet i sin egen lade.

Publiceret 13 November 2017 00:00

SENESTE TV