S-kandidaterne stemte dørklokker

Folketingsmedlem Nick Hækkerup var med, da kandidater fra Socialdemokratiet i Egedal mødte beboerne i Stenløse

“Hvor er det bare dejligt at se jer.”
Ingelise Andersen, beboer i Boelholm i Stenløse, havde det store smil fremme, da tre byrådskandidater og én regionrådskandidat søndag eftermiddag ringede på hendes dør for at uddele en rød rose og få en kort politisk snak.
“Vi har været til flere politiske vælgermøder, hvor man møder borgerne i forbindelse med en debat. Det er naturligvis vigtigt i en valgkamp, men det er også vigtigt at komme ud i roligere omgivelser og møde vælgerne ansigt til ansigt. Det er altid hyggeligt og giver mulighed for en god politisk snak,” siger Vicky Holst Rasmussen, som stemte dørklokker sammen med Brian Øllegaard, Marianne Røgen og Rie Holst - med sig havde kandidaterne folketingsmedlem Nick Hækkerup.

Der var stor glæde, da S-kandidaten Vicky Holst Rasmussen mødte Ingelise Andersen.

Der var stor glæde, da S-kandidaten Vicky Holst Rasmussen mødte Ingelise Andersen.

Publiceret 13 November 2017 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....