Valgkampen synger på sidste vers:

Egedal Lærerkreds holder stort vælgermøde på torsdag

Én kandidat fra hvert af de opstillede partier diskuterer folkeskolens forhold i Egedal med hinanden og med de fremmødte

Egedal Lærerkreds afholder i samarbejde med skolebestyrelserne i Egedal et stort vælgermøde på torsdag 16. november fra kl. 19.00 til 21.30 på Egedal Rådhus.
Her vil én kandidat fra hvert af de opstillede partier i Egedal diskutere folkeskolens forhold i Egedal med hinanden og med de fremmødte behørigt styret af journalist Martin Krasnik.
Arrangørerne har forlods stillet panelet følgende spørgsmål: Skal alle elever blive så dygtige, som de kan?, Hvad er din vision for skolerne i Egedal, og hvordan vil du sikre en god folkeskole i Egedal fremover?. Der er allerede lagt op til besparelser på skoleområdet næste år. Hvordan vil du finde disse midler på et i forvejen trængt område?. Cirka 17 procent af lærerne i Egedals folkeskoler er ikke læreruddannede. Hvordan rekrutter og fastholder vi dygtige lærere og pædagoger?.
Mener du, at skolerne i Egedal i dag tilbyder undervisning til både den dygtige elev, den svage elev og eleven med særlige behov, der er tilpasset den enkelte elevs særlige behov og forudsætninger? Hvor mange elever må der maksimalt være i en klasse, så der er tid og plads til alle?

Publiceret 13 November 2017 06:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV