Vanvittigt:

Jyllinge ramt af 20 indbrud i weekenden

Politiet leder efter en rød personbil - måske af mærket Peugeot. Borgmester vil nu have politiet til borgermøde i Jyllinge

Af
Jakob Markert og Kenneth Tanzer

Jyllinge har i weekenden været hårdt ramt af indbrud i villaer.
Det skriver Midt- og Vestsjællands politi i deres døgnrapport.
“Kl. 13.11 fik politiet endnu en anmeldelse om et indbrud i en villa i Jyllinge, hvor der i weekendens løb er blevet anmeldt knap 20 indbrud i villaer. I mange af sagerne har indbrudstyven skaffet sig adgang til villaerne ved rudeknusning, hvorefter mindre omfangsrige effekter som smykker, ure, kameraer, bærbare PC-ere og kontanter/valuta er blevet stjålet,” står der blandt andet i døgnrapporten.
Politiet er dog ikke på helt bar bund i forhold til opklaringen af sagen. I døgnrapporten skriver de således:
“I efterforskningen af indbruddene fik politiet oplysninger om, at en mindre rød personbil, måske af mærket Peugeot, med udenlandske nummerplader var blevet set i området ved Solsikkevej, Jyllinge. I bilen havde der været to personer, hvoraf den ene tog notater.”
Politiet har dog ikke fået identificeret bilen, og derfor er de meget interesseret i at høre nærmere fra personer, der enten måtte have set bilen eller haft besøg af personer/gæster kørende i en rød bil på udenlandske nummerplader. Generelt ønsker politiet også henvendelser fra borgere, der i øvrigt har gjort observationer, der kunne være interessante i forbindelse med weekendens indbrud i området.

Rigtig trist

De mange indbrud er ikke gået ubemærket hen hos Roskilde-borgmester Joy Mogensen (A).
“Det er meget trist, at Jyllinge har været så hårdt ramt af indbrud i denne weekend. Det skal vi forsøge at gøre noget ved, så jeg vil arbejde for at få arrangeret et borgermøde i Jyllinge, hvor politiet kan komme ud og tale med borgerne om alt fra nabohjælp til sikring af huse. Det handler om at få et tæt samarbejde mellem borgere og politi,” siger Joy Mogensen.

Publiceret 13 November 2017 00:00

SENESTE TV