Læserbrev:

Politisk pres for gennemførsel af Frederikssundsmotorvejen

Af Claus S. Madsen, Kandidat for LA

Når Fjordforbindelsen over Roskilde Fjord bliver en realitet i 2019 bliver der kaos på Frederikssundsvej i Egedal Kommune.
Hvor fjordforbindelse sluttes til Frederikssundsvej i St. Rørbæk vil der være en trafik på 25.000 biler her i døgnet, mængden af biler øget jo tættere man kommer på København. Med Frederikssundmotorvejens etablering bliver der to veje til de mange biler til og fra Københavnsområdet.
Det er en simpel nødvendighed for at afvikle trafikken i Frederikssundfingeren, at Frederikssundmotorvejen sættes i gang nu. Der skal et politisk pres til fra både Egedal og Frederikssund Kommuner overfor Transportministeren for igangsætningen. De Jyske politikere tale om Hærvejsmotorvej og på Fyn taler de om udvidelse af Motorvejen, de får deres vilje før os, hvis vi ikke presser på.
Frederikssundmotorvejen er et ca. 50 år gammelt projekt, der aldrig er blevet gennemført på bekostning af projekter og dygtigere politikere andre steder i landet. Den manglende Frederikssundmotorvej en skamplet for infrastrukturen i Nordsjælland.
Flere politikere ønsker her op til kommunevalget, at der skal mere erhverv og flere virksomheder i Egedal Kommune. Det får man da kun, hvis infrastrukturen er på plads. Så blot i Køge, hvilken rivende udvikling, der er der. Køge ligger tæt på Motorvejen, har fået ny jernbane, transportcenter osv.
Frederikssundmotorvejen skal ikke kun hjælpe pendlerne til hovedstaden, men også dem, der skal ansættes i erhverv og virksomheder i Egedal Kommune, Det er altid en fordel at kører på motorveje imod pendlerstrømmen.

Publiceret 16 November 2017 00:00

SENESTE TV