Læserbrev:

Debatten på skoleområdet

Af Christian Sødergren, Hedebyvej 20, 3650 Ølstykke, lokalformand DF Egedal

Jeg har her til aften haft fornøjelsen af at deltage i debatmødet på skoleområdet.
Det var en spændende omgang, at være med i, specielt når man ikke har prøvet det før. En af de andre kandidater sagde til mig inden vi gik i gang: Christian for pokker, så har du da også valgt den ”værste” at starte med. Tjaa måske nok, men så alligevel ikke, jeg har børn i folkeskolen de næste 14 år i streg, som minimum og jeg vil gerne være med til, at give dem og andre børn, de bedste forudsætninger for at komme videre i livet på den bedst mulige måde.
Ordstyrer Martin Krasnik var en rigtig skarp og rigtig god tovholder på mødet, ingen tvivl om det herfra.
Jeg savnede dog, at vi fik lov til at komme med en afsluttende runde, hvor vi hver især kunne samle op. Det vil jeg så forsøge her.
Jeg vil arbejde for, hvis jeg får en plads i byrådet, at Skoledagene bliver kortere, To-Lærerordning hvor det er nødvendigt i forhold til eleverne, Mere bevægelse i skolen, Nej Tak til centralisering af skolernes styreform dvs. skoledistrikterne skal rulles tilbage og ledelsen skal ud på de enkelte skoler igen, Skolerne skal forblive i nærområderne og ikke centraliseres.
Inklusion: Ja der hvor det giver mening at inkludere, ellers må og skal vi som kommune være i stand til, at tilbyde alternativer til dem der har et behov herfor.
JA til, at vi skal have en lokalaftale med lærerne, samt en Tryg og Indholdsrig hverdag med tilbud til: Børn, Voksne og Ældre.
I forhold til, at folkeskolen bliver fantastisk, er der flere forhold der gør sig gældende. Et af dem er f. eks de forældre som i forvejen gør et fantastisk arbejde med deres børn derhjemme. Er i ikke med hele vejen, så hjælper det ikke, at vi kan tiltrække de bedste lærere eller pædagoger, så TAK for det.
I er ligeså meget grundstenen for, at vi kommer i mål med en folkeskole der kan sprænge rammerne, som vi politikkere er.
I Dansk Folkeparti Egedal har vi et slogan: Vi passer på Egedal: Hjælp os med det! Er du utilfreds med den sidste tid, prøv noget nyt, stem DF og dem af jer der har stemt DF, skal jo selvfølgelig ikke prøve noget nyt.

Publiceret 17 November 2017 00:00

SENESTE TV