Der stemmes på livet løs i Jyllinge:

Mange lokale kandidater at vælge imellem

Den konservative byrådskandidat Lars Lindskov, der netop har været en tur i stemmeboksen, er én ud af flere kandidater, der kæmper om en plads i Roskilde Byråd

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

I Roskilde Kommune kæmper ti partier om magten i det kommende byråd.
Og set med lokale briller fra den nordlige del af kommunen, så byder dagens valg på masser af lokal islæt i form af flere kandidater fra Jyllinge og omegn.
Én af dem er Lars Lindskov, nuværende byrådsmedlem og konservativ kandidat med bopæl i Jyllinge, Han har netop været en tur forbi Jyllinge Hallerne for at afgive sin stemme. Lars Lindskov er i øvrigt ikke eneste Jyllinge-repræsentant på den konservative liste. Også Mogens Hallager kæmper for en plads i byrådet.
Af andre lokale kandidater kan nævnes socialdemokraterne Morten Gjerskov, Claus Larsen, Poul Andersen og Ann Stephens.
Fra Radikale Venstre finder man Jens Ørum fra Jyllinge, mens Bo Jens Christensen fra Jyllinge dukker op hos Liberal Alliance.

Fra Lynnerup til Espersen

Også Venstre er rent lokalt pænt repræsenteret med tidligere Gundsø-borgmester Evan Lynnerup, Marianne Østergaard Kiærulff fra Gundsømagle, Jacob Søegaard Nielsen fra Ågerup og Kjeld Steen Madsen fra Jyllinge.
Enhedslisten byder ind med Michael Larsen fra Jyllinge, Pernille Espersen fra Gundsølille og Jimmi Rasmussen fra Gundsømagle.

Publiceret 21 November 2017 00:00

SENESTE TV