Stor Venstre-fest:

Karsten Søndergaard fortsætter som borgmester i Egedal

I sin tale fokuserede borgmesteren på det bredde samarbejde i byrådet

Af
Af Kenneth Tanzer og Jakob Markert

Karsten Søndergaard fortsætter som borgmester for Egedal i de næste fire år. Det stod klart omkring kl et natten til onsdag efter en lang konstitueringssnak.
"Der er kommet hvid røg ud af skorstenen, og jeg kan med glæde fortælle, at samtlige syv partier er med i den nye konsituering," indledte Karsten Søndergaard sin tale til de tilbageblivende personer på rådhuset.
"Jeg er rigtig, rigtig glade for at få lov at fortsætte som borgmester. Som I ved, er min måde at være borgmester på at arbejde så bredt som muligt. Det vil jeg ikke ændre på," slog borgmesteren fast og kunne samtidig fortælle, at samtlige syv partier skal mødes igen på tirsdag for at forhandle udvalgsposterne i det nye byråd helt på plads.
Mens borgmesterposten altså går til Venstre, så ligger det også fast, at 1. viceborgmester kommer til at være en Socialdemokrat, mens 2. viceborgmesteren kommer fra Liberal Alliance. Desuden vil skole- og familieudvalget blive opdelt, så der kommer til at være et udvalg mere end i det gamle byråd.
"Jeg glæder mig til fire år mere, hvor vi kan samarbejde om at gøre Egedal til et godt sted at bo, arbejde og være," afsluttede Karsten Søndergaard sin tale.

Publiceret 22 November 2017 01:15

SENESTE TV