Ølstykke-skole nomineret til pris for læseprojekt

Julie Beck Ritmann har været med til at forandre læsekulturen på Hampelandsskolen

Landsforeningen af Læsepædagoger har til Årets Læseinitiativpris 2017 nomineret fem projekter fra landets kommuner, hvor Hampelandsskolen i Ølstykke er blandt de nominerede med projektet 'Forandringsprocesser i en etableret læsekultur'.
Formålet med uddelingen af prisen er at formidle viden om nye initiativer på læseområdet, der kan inspirere andre til at fremme læsefærdighed, sætte fokus på læsning, forny læseundervisningen og ikke mindst, at hædre initiativtagere.
På Hampelandsskolen er det læsevejleder Julie Beck Ritmanns projekt, der er nomineret.
“Julie Beck Ritmann er arkitekten bag talrige forandringsprocesser på skolen, hvor det drejer sig om at undervise i skriftsproget, i den læsefaglige såvel som den fagfaglige undervisning,” skriver Egedal Kommunes læsekonsulent, Unn Kristensen i sin indstilling.

Stort tillykke

“Stort tillykke til Julie med nomineringen til Årets Læseinitiativpris 2017. Julie har i den grad formået at lave samskabelse og kvalitetssikring på læseområdet med alle interessenter på og omkring skolen, i distriktet og i kommunen,” lyder det fra Unn Kristensen i en pressemeddelelse fra Egedal Kommune.
I indstillingen bliver Julie Beck Ritmann fremhævet for sit ihærdige arbejde med, hvordan man afklarer elevernes forskellige niveauer af læse- og stavefærdigheder.
“Tiltagene har været med udgangspunkt i, at de bedste betingelser for undervisningen gives, hvis skole- og hjem, forældre, elever og lærere er samarbejdende om målsætningerne for den enkelte elev,” står der i indstillingen.jesl

Publiceret 24 November 2017 00:00

SENESTE TV