Vinduer opbrudt med koben - det er gået igen i flere af indbruds-anmeldelserne.

Vinduer opbrudt med koben - det er gået igen i flere af indbruds-anmeldelserne.

Politiet efter bølge af villa-indbrud:

Hjælp hinanden

12 indbrud i Egedal og Frederikssund i weekenden får politiet til at give nogle gode råd

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En sand indbruds-bølge har ramt Egedal- og Frederikssund-området. Hele 12 gange har Nordsjællands Politi henover weekenden modtaget anmeldelser om indbrud i villaer.
Især Ølstykke og Slangerup har været hårdt ramt, og meget tyder på, at det er den eller de samme der står bag, lyder vurderingen fra Nordsjællands Politi:
“De er stort set allesammen foregået fra det bliver mørkt ved 16-tiden og fremefter, og der er nogle mønstre der går igen, med brug af koben og at man har brudt ind gennem soveværelses-vinduer”, siger politikommissær Michael Gaml.
Han råder borgerne til at følge nogle simple råd om at sikre sin bolig:
“Pas godt på hinanden. Lav aftaler med naboen om at holde øje med huset. Vær opmærksom, hvis der sker forandringer i nabolaget, hvis der dukker nogen op du ikke kender. Hvis man spørger på helt venlig facon hvad de laver, får det de fleste til at forsvinde med det samme.”
Man kan finde flere gode råd på www.nabohjælp.dk. Indbruds-listen fra weekenden ser ud som følger:

Ølstykke:

H. Filtenborgs Plads: Anmeldte fredag, at der var stjålet indpakkede julegaver, kontanter, smykker og to Georg Jensen stålskåle.
Alfred Hansens Plads: Anmeldte lørdag, at der var opbrudt et vindue til et soveværelse. Skuffer og skabe er gennemrodet, og der er stjålet kongeligt porcelæn.
Gjelstensåsen: Anmeldte lørdag, at et soveværelses-vindue var opbrudt med koben, og der er stjålet bærbar computer og en DJ-pult.

Slangerup:

Bygmarken: Anmeldte fredag, at et køkkenvindue var opbrudt, og hele huset var gennemrodet. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.
Hvedemarken: Anmeldte søndag, at et soveværelses-vindue var opbrudt, og skuffer og skabe er gennmrodede. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.
Granhøj: Anmeldte søndag, at der er stjålet kontanter, smykker, parfume og en bærbar pc.
Kroghøj: Anmeldte søndag, at skuffer og skabe er gennemrodet. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.
Kongshøjparken: Anmeldte søndag, at alt er gennemrodet. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.

Frederikssund:

Lille Færgevej: Anmeldte lørdag, at alarmen var gået, og der var opbrudt et vindue til soveværelset. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.

Veksø:

Korshøj: Anmeldt fredag, at der var stjålet smykker og kontanter.

Skibby:

Dådyrvej: Anmeldte lørdag, at terrassedøren var brudt op, og skuffer og skabe var gennemrodet. Det er ikke opgjort endnu, om der er stjålet noget.

Smørum:

Kløvervej: Anmeldte søndag, at terrassedøren var opbrudt, skuffer og skabe var gennemrodet, og der var stjålet en pc.

Publiceret 04 December 2017 10:07

SENESTE TV