Unge i hærværks-rus:

Smadrede ruder i villaer og biler

To 16-årige sigtet og mødt med erstatningskrav

Af
Finn Due Larsen

To drenge på 16 år kan se frem til sigtelser og store erstatningskrav, efter noget der ligner en ren hærværks-rus natten til lørdag i Frederikssund.
Ruder i flere villaer og biler blev smadrede omkring midnat. På Ydunsvej og Hofvej gik det ud over villaer, på Vølundsvej var det ruder i parkerede biler, der skulle smadres.
Men på Vølundsvej stoppede festen, da poltiet fik fat i kraven på to drenge på 16 år. Den ene er fra Frederikssund, den anden fra Stenløse.
Ifølge politiet gik de to amok på vej mod S-toget efter at have deltaget i en fest, og var begge berusede.
“De nægter alt, og siger de ikke kan huske noget. Men vi har vidner, der har set dem”, siger Henrik Duus fra Nordsjællands Politi.
De to vil nu blive sigtede for tre forhold for hærværk, samt mødt med et klækkeligt erstatningskrav.

Publiceret 18 December 2017 10:41

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....