Tre indbrud på samme vej

Ipads, smykker, Playstation-spil og meget mere blev stjålet fra Æblevangen i Smørum

Af
Kenneth Tanzer

Æblevangen i Smørum blev kørt før nytår ramt af en række villa-indbrud.
Det oplyser Nordsjællands Politi i Frederikssund.
Det første indbrud fandt sted fredag i tidsrummet fra kl. 12.30 til 17.30, hvor ukendte gerningsmænd havde held til at bryde et vindue op med et koben, hvorefter de flygtede fra stedet med smykker, en Ipad og en Macbook.
Samme dag fra kl. 10.30 til 20.00 fik endnu en villa uønsket besøg. Her blev der stjålet en Ipad, to tasker, en el-tandbørste samt Playstation 4-spil.
Sidste indbrud på Æblevangen fandt sted fra fredag kl. 13.30 til kl. 3.00 lørdag morgen. Her kunne anmelderen oplyse, at tyvene var løbet med en Ipad Air, to bærbare pc'ere, smykker, ure samt to spejlrefleks-kameraer.
“Det er vores klare formodning, at der er tale om samme gerningsmænd,” siger Henrik Laugesen, faglig koordinator hos Nordsjællands Politi.

Publiceret 02 January 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....